آش یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته می‌شود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… ساده‌ترین آن آش رشته است و از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده می‌کنند.

آش از زمانی وارد فرهنگ دستور پخت ایرانی شد که یک وعده غذایی را ارزان بگذارند، و اگر بخواهید به صورت کلی آش‌های ایرانی را بشمارید در حدود ۴۰۰ تا می‌شود که در کل سراسر ایران به شکل‌های گوناگون طبخ می‌شود، و به جرأت می‌توان گفت تقریباً حدود ۱۰ نوع آش وجود دارد که در آن از گوشت استفاده شده‌است.

 

  • آش گندم
  • آش شله قلمکار
  • آش ترخینه
  • آش لخشک
  • آش گاردین

اشپزی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ شخصی برهان ابن الدین حمیدی خرید کتاب زبان با تخفیف و ارسال رایگان استخدامی معرفی کالا فروشگاهی نگهبان چت|گارد چت |ناناز چت | پریناز چت |بازار چت|اول چت کلینیک مشاوره و خدمات روانشناحتی پرنیان کلش مستر - استراتژی و مپ وار و فارمینگ تان هال 8 تا 12 و... closed