پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان،[۱] ترکیه،[۲] ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.

  1.  رشته پلو

  2.  عدس پلو

  3. مانی پلو

  4.  استانبولی پلو

  5. آجیل پلو

طرز-تهیه-رشته-پلو-تبریزی

 


اشپزی برنج ,تهیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هیات فوتبال قزوین محفل عشاق الحسین (ع)مشهدالرضا karencnc فروشگاه معرفی اجناس ارزان معرفی و آموزش نرم افزار اینونتور پرورش بلدرچین اجناس فوق العاده تعمیرگاه تخصصی رنو