خورش به گروهی از غذاها گفته میشود که ترکیبی آبدار از سبزیجات سرخ شده یا حبوبات آبپز هستند که معمولاً همراه با گوشت پخته و کمی آب سرو میشوند.
کلمه خورش از برساختهای فعل خوردن است. در ایران قدیم قوت اصلی مردم نان بودهاست و برای قابل خوردن کردن آن چیزی با آن همراه میکردند که به آن «نان خورش» میگفتند. مثلاً سعدی میگوید «یکی نان خورش جز پیازی نداشت». به تدریج واژه خورش به مفهومی جدا از نان گفته میشود تا جایی که امروزه معمولاً خورشها همراه با برنج (پلو یا چلو) خورده میشوند.
طرز تهیه خورشت بادمجان :
خورش بادمجان یکی از غذاهای اصیل و پر طرفدار ایرانی است که هم با گوشت قرمز طبخ میشود و هم با گوشت مرغ تهیه میگردد که ما در اینجا قصد داریم دستور پخت چند مدل خورش را به شما آموزش دهیم.
اشپزی خورش ,بادمجان ,گوشت ,تهیه ,خورشت بادمجان ,تهیه خورشت ,گفته میشود ,تهیه خورشت بادمجان منبع
درباره این سایت